StoryEditorOCM
ŠibenikPaško kao Nikola

Dogradonačelnik Paško Rakić odjenuo se u svetog Nikolu pa sa svojim "šefom" Burićem razveselio mališane na šibenskoj pedijatriji

6. prosinca 2017. - 15:18

U povodu blagdana sv. Nikole, šibenski gradonačelnik Željko Burić tradicionalno je sa svojim suradnicima obišao Odjel za dječje bolesti Opće bolnice Šibensko-kninske županije i prigodnim poklonima darivao najmlađe pacjente koji se trenutno liječe u bolničkoj ustanovi. Pohod bolnici u kojoj je godinama bio ravnatelj kod poteštata je, priznao je, izazvao bujicu emocija, ali i sreće zbog susreta sa dječicom.

- Dugogodišnja praksa gradske uprave je razveseliti mališane koji nemaju mogućnost blagdan sv. Nikole provesti u krugu svoje obitelji-kazao je gradonačelnik i mališanima poželio brz oporavak.

Poklon paket iz ruku sv. Nikole u kojega se prigodno i na oduševljenje mališana, ali i osoblja bolnice, odijenuo Paško Rakić, zamjenik gradonačelnika,  oduševio je svih 12-oro djevojčica i dječaka, a gostima je u osobno, ali i ime osoblja i pacjenata zahvalila dr. Nevenka Krvavica, voditeljica Odjela.


 

24. travanj 2024 05:30