StoryEditorOCM
Šibenikna maloj loži

Dobra vijest za sve malobrojnije stanovnike šibenske gradske jezgre: kultna pijaca opet će biti otvorena

Piše Šibenski.hr
29. svibnja 2023. - 11:46

Nakon tri uspješne sezone, Zelena tržnica na Maloj loži nastavlja s radom i ove godine. Tržnica počinje s radom 12. lipnja 2023. godine, a bit će otvorena svakog dana osim nedjelje i praznika.

- Grad Šibenik poziva sve zainteresirane s područja Šibensko-kninske, ali i drugih županija, da iskažu interes i na taj način pridonesu promociji i prodaji svojih proizvoda, ali i vraćanju tradicije prodaje lokalnog voća i povrća te ostalih prehrambenih proizvoda na nekadašnju kultnu pijacu.

image
Niksa Stipanicev/Cropix

Grad Šibenik osigurat će prijevoz namirnica unutar gradske jezgre od parkinga na Banju do prodajnih pulteva na Maloj loži. Polazak s Banja predviđen je u periodu od 06:30 do 07:15, a povratak u periodu od 11:00 do 11:30. Pretovar namirnica moguće je izvršiti i u Logističkom centru Poljana (besplatno do 45 minuta).

Najam pulteva je besplatan, a broj sudionika ograničen. U prijavi je, uz dokaz o registraciji poslovnog subjekta, potrebno navesti proizvode koje planirate prodavati te ako postoje fotografije, certifikati, etikete, nagrade i sl. Također, zainteresirani trebaju navesti ukoliko žele prodavati proizvode i u večernjim satima- poručili su iz šibenske Gradske uprave.

image
Niksa Stipanicev/Cropix
06. svibanj 2024 08:42