StoryEditorOCM
ŠibenikReagiranje

Daska d.o.o. već dugi niz godina posluje u Šibensko-kninskoj županiji i nikad nije protiv nje podnijeta bilo kakva prijava, bilo kaznena ili prekršajna

Piše Šibenski.hr
30. kolovoza 2018. - 13:43

Poštovani,
obraćam Vam se kao punomoćnik moje stranke, tvrtke Daska d.o.o. iz Šibenika, Dubravski put 4, zbog objave članka na vašem portalu "Šibenski" dana 19. 08. 2018. godine u 09.50 h, a koji nosi naslov: "NE ZNA SE TKO JE ISPUSTIO FEKALIJE NA PLAŽU PUNU KUPAČA U GREBAŠTICI: Mještani se organiziraju u "seoske straže", da spriječe daljnje incidente." (URL: https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/vijesti/sibenik/članak/id/561502/mjestani-se-organiziraju-u-39seoske-straze39-da-sprijece-daljnje-incidente
Netočan i maliciozan je Vaš navod u predmetnoj vijesti kako je za predmetno onečišćenje: "...sumnja pala na šibensku tvrtku za pražnjenje septičkih jama "Daska"...", kao i da ...Za vrijeme redovita biciklističkog izleta, nešto prije osam ujutro, poljskim putem kod toga ševarom obraslog morskog rukavca zatekao je fekalnu cisternu "Daske" na kojoj je bilo pričvršćeno crijevo. Nisam znao što se događa, ali bilo mi je neobično, da ne kažem sumnjivo. Iz cijevi, doduše, nije ništa izlazilo, pa ne mogu tvrditi da su iz te tvrtke skrivili ovaj incident, no činjenica je da su bili tu, a da je pola sata poslije, kada sam se vratio s bicikliranja, pred kampom "Jaz" već smrdjelo - rekao je Sebastijan T. Dok smo razgledavali videozapis u Svirčićevu kampu.
Ovakvim izjavama koje su prije svega u jednom trenutku kontradiktorne, pa opet maliciozne, optužuje se moja stranka za nešto s čim nema baš nikakve veze, te paralelno huška i navodi javnost na pogrešan zaključak kako je tvrtka Daska d.o.o. na bilo koji način kriva za izlijevanje fekalija.
Takvi navodi, pored toga što su neistiniti, očigledno su usmjereni da diskreditiraju profesionalnost moje stranke i da joj nanesu nenadoknadivu poslovnu ali i ljudsku štetu, što je pravno nedopustivo.
Daska d.o.o. već dugi niz godina posluje u Šibensko-kninskoj županiji i nikad nije protiv nje podnijeta bilo kakva prijava, bilo kaznena ili prekršajna, što je dokaz navoda da moja stranka sve svoje poslove obavlja u skladu s pravilima struke i na zakonom propisan način.
punomoćnik
MARKO FUŠTIN

26. travanj 2024 05:20