StoryEditorOCM
Šibenikdo dogodine

Danas završava šibenska Adventura; čekaju vas još dva novogodišnja koncerta i puštanje lampiona s Poljane

Piše šibenski.hr
1. siječnja 2024. - 11:55

Puštanje lampiona s Poljane, i ovaj put s humanitarnim predznakom, tradicionalno je na rasporedu prvog dana nove godine.

Osim toga, u Perivoju Roberta Visianija u podne vas još čeka novogodišnji koncert Meritas & Jelene Rasan, a lampioni dobrih želja vinut će se s Poljane danas u 19 sati, a sav prihod od prodaje namijenjen je Udruzi ‘Izvor ljubavi‘ za pomoć djeci s teškoćama u učenju Šibensko-kninske županije.

- 2023. godina za nas bila financijski izrazito teška i bili smo pred donošenjem odluke o prestanku rada, a onda smo dobili najljepši poklon! Puštanje lampiona doslovno nam znači nastavak rada i pružanja pomoći djeci kojima je ona potrebna -  poručuju iz Udruge Izvor ljubavi.

Lampioni se po cijeni od 7 eura mogu kupiti na kućici Kod Mede na Poljani, na blagajni klizališta te na Zero Waste kućici u prolazu u Parku. 

Nakon što lampioni ukrase nebo nad Šibenikom, koncert šibenskog hip hop benda Hram u Parku označit će zatvaranje još jedne Adventure koja je s više od 30 koncerata i drugih događanja u prosincu rasplesala cijeli grad.

02. svibanj 2024 09:37