StoryEditorOCM

Dalmare centar proslavio 15. rođendan uz pjesmu, ples i super nagrade

Piše PROMO
15. lipnja 2019. - 21:52

 

Uz glazbenu pratnju grupe Fenix, rođendansku tortu i Veliku nagradnu igru, shopping centar Dalmare proslavio je 15. rođendan. Na glavni trg shopping centra hrabro je sletio Aladin, neodoljivi Disneyjev avanturist, koji je uz svoju družinu najmanjim posjetiteljima priuštio nezaboravno iskustvo kroz kreativne i interaktivne radionice. Naučili su kako izraditi Aladinov nakit i masku čarobnog duha, a istoimenom duhu šaputali su i svoje brojnerođendanske želje.

Malo veći posjetitelji rasplesali su se uz glazbene setove benda Fenix i okušali se u poznatoj igri Kolo sreće... Najsretniji su osvojili super nagrade. Uz nagrade, Dalmare je u petak, 14. lipnja, darovao i brojne popuste u svojim trgovinama. 

Dalmare centar i ove je godine nagradio svoje najvjernije posjetitelje. Zaigrala se i Velika rođendanska igra, Aladinova svjetiljka izabrala je troje dobitnika koji su osvojili poklon bonove u iznosu od 5000, 3000 i 1500 kuna.

Naravno, kako i priliči slavljeniku, puhale su se svijeće i rezala torta, a uspomene na ovaj rođendan dugo će se pamtiti.

17. travanj 2024 17:02