StoryEditorOCM
ŠibenikTHINK FUTURE

Brojni predavači iz svijeta IT kompanija dolaze sljedeći tjedan na konferenciju u Šibeniku

Piše Šibenski.hr
2. listopada 2022. - 12:39

Pošaljite svoju prijavu na edu@trokut.eu, osigurajte svoje mjesto i budite dio trodnevne konferencije “Think Future” koja će 4. 5. i 6. Listopada održati u Trokutu. Ova ICT konferencija okupit će dizajn kreativce, podatkovne stručnajke i developere iz cijelog svijeta koji će održati inspirativne govore o posljednjim tehnologijama i praksama iz IT industrije.

Riječ je o eventu u organizaciji šibenskog Inkubatora za nove tehnologije koji je podijeljen u tri dana prvog tjedna u listopadu, a uključivat će uz predavanja najnovije IT tematike još pregršt zanimljivih aktivnosti.

Prvog dana konferencije u utorak 4. listopada slušat ćemo predavanja o aktualnim trendovima iz svijeta data sciencea, a o njima će Vam direktno govoriti Trokutovi partneri iz Ujedinjenog Kraljevstva, Intuita Consulting. Riječ je o tvrtki s velikim rastom poslovanja i koja kontinuirano zapošljava nove kadrove, a odnedavno ima i svoju podružnicu u Šibeniku. U Trokutu su upravo data science identificirali kao tehnologiju budućnosti, te je ona ujedno i glavno zanimanje za koje će se prekvalificirati polaznici NEET akademije koja također ubrzo slijedi.

Drugog dana konferencije stižu priče iz Trokuta gdje će svi prisutni moći vidjeti prezentaciju 3D razglednice, nove VR igrice, web 3.0 i iskustva iz prve ruke grafičkih dizajnerica iz metaverzuma.

Treći dan u Trokutov auditorij stižu predavači iz SAD-a, predstavnici tvrtke Teltech, koja je dio Mozaik grupe, a koja je ujedno razvila aplikativna rješenja poput “ITranslate-a”, “RoboKillera”, i “DailyBurna”. Oni će šibenskoj publici na inovativan i suvremen način približiti teme poput product developmenta, “trendova u marketingu do 2030.”, mjenjanja idealnog kupca i svega onog što nas ne uče u školi.

Ne propustite predavanja o data scienceu, marketingu budućnosti i ostalim trendovima koji su već iza ugla, a prenosit će vam ih vodeći stručnjaci s tih područja koji u Trokut stižu iz svih krajeva svijeta.

Dane 4. 5. i 6. listopada rezervirajte za after work predavanja i druženja u Trokutu. te prijavom na mail edu@trokut.eu osigurajte svoje mjesto na događanju!

20. ožujak 2023 06:44