StoryEditorOCM
Šibenikizbor na fejsu

‘Brko, brko, što si mi se smrko...‘: Anton, Valerio i Frane tri su šibenska najbrka! Pogledajte galeriju s Poljane

Piše Zdravko Pilić
20. veljače 2021. - 13:02
Pobjednik Anton Dobra, drugo mjesto Valerio Baranović i treće mjesto Frane ŠkugorNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Brade su 'out', brkovi su 'in'. A tri najmarkantnija šibenska brka u ovom trenutku, barem po izboru i lajkovima članova popularne fejs grupe 'Iz Šibenika si ako...' u ovom su trenutku – Anton Dobra, Valerio Baranović i Frane Škugor.

Prigodna pismena priznanja – crno na bilo - su im na šibenskoj Poljani, pokraj vodenog sata, podijelili administratori stranice Darko Relja Ritmo i Željko Krnčević Pigo, bila je nazočna i Maja Gnjidić Verdecchia - ali virtualno, preko Whatsappa – a Predrag Kuvač i Antonija Badžim su im napravili medalje i jednu lipu kapu s krilima. Zahvaljujući kojoj je pobjednik, stameni Anton Dobra sličio na još jednog čuvenog brku, Gala Asteriksa. Hm, ili barem na križanca između Asteriksa i Obeliksa.

U dobroj i opuštenoj atmosferi opuštene subotnje špice, nije manjkalo ni prave šibenske zajebancije. Tako je kolega sa Šibenik IN-a Marko Podrug čestitao Dobri riječima:

– 'Eto, napokon da i ti pobijediš na nekim izborima!'

A Anton je obećao da će ga imati u vidu kad bude otvarao glavnu nagradu – paket pive sponzora Pivovare 022 Vedrana Škugora. Ruku najuspješnmijima, onima koji su skupili najviše lajkova, u sedam dana koliko je trajao izbor došli su dati i brojni drugi sudionici izbora – Đuro Eraković, Ante i Zvone Deronja, Ivo Čala... I brojni drugi, koji su dobacivali sa strane – 'Brko, brko, što si mi se smrko...!'

26. travanj 2024 21:47