StoryEditorOCM
ŠibenikGlava Šotobraco

Bi li se Perišić zarazija koronon da je igra u dresu sa regularnin državnin grbon?

Piše Branimir Periša
1. srpnja 2021. - 19:38
Glasgow, 220621 Utakmica skupine D izmedju reprezentacija Hrvatske i Skotske. Na fotografiji: Ivan Perisic.Boris Kovacev/Cropix

- Daklen, oće se sažetak nastupa rvaske reprezentacije na Evropskome prvenstvu! – predložila je Dobra Parona temu za razgovor. Želja jon je rasvitliti naročito 'teški gaf' sa rvaskim grbon na dresoviman kockastih. Prvo polje bilo je odštampano u biloj, namisto u crvenoj boji i ona od otomen ima svoje za reći. Uvjerena je da je pogreška sa državnim grbon razlog rezultata kockastih debelo ispod razine njiove reputacije.

- Ja to vako vidin: sa Česiman su naši istrčali na teren u dresu sa regularnin grbon i završili nerješeno, makar smo tribali voditi. Međjutin, zanemarilo se da Česi, ka jedan od ritkih evropskih naroda još uvik nosu frizure fuzbalerke! A to in daje posebnu snagu, osim šta smanjuje otpor zraka dok trču, pa je prvo crveno polje na grbu tute po učinku na igru bilo izjednačeno sa magijon českih frizura. Nadalje, Škotiman smo napunili branku su tri gola i pobjedili zato šta u Škotskoj fuzbalerke više nisu u modi čak ni među fuzbaleriman, pa je dres sa regularnin rvaskin grbon kockastiman udahnija moć za pobjedu.

Teški gaf

Na kraju svoga pregleda zaključila je da se ota pozitivna sila skroz izgubila kada su na teren istrčali protiv Španjolaca u dresu di je na grbu bilo prvo bilo polje i zato su nas ovi izbužali sa 5:3. Isto se sto posto, dogodilo još prije i sa Engleziman, stavila bi ruku u vatru Dobra Parona.

- Eto kako se jedna banalna, nenamjerna greška u boji polja državnoga grba pritvori u teški gaf, da ne rečen gafove, zaključila je svoju besidu.

- Sve ste falili. Ne čitate dobro šta je napisano, odgovorija jon je Bili Smo Uskoro. Jerbo, naši su sa pogrešno oštampanin službenin grbon na dresoviman igrali sve utakmice, tako da vaša teorija pušta na sve strane. A niste ni pomislili šta bi bilo sa Španjolciman da se Ivan Perišić nije razbolija od korone… Prema tome, 'ceo fudbal' ste promašili! – reka je i zaključija da će biti zanimljivo pratiti kako će to Rvaski nogometni savez 'interno disciplinirati' svoje djelatnike iz ekonomata reprezentacije odgovorne za dresove.

- Sigurno puno lakše nego šta su uspili 'interno disciplinirati' ne samo Perišića nego i druge da se obavezno pelcuju protiv korone, progovorija je El Tigre. To je tek gaf ako ćemo pravo i dobro je tata Ćiro Blažević HNS-u održa pištulu od otomen na televiziji. Dalić je gospodin profesor, skinija je Ćiro kapu prid njin, ali nije diktator kada triba. Oće kasti, ako nisi pelcovan, ne moreš u državnu reprezentaciju! I sada će oto, pravo pitanje našeg nastupa na Euru, prikriti ota zvizdarija sa prvin bilin poljen na grbu, siguran je El Tigre.

- E, već su za izjavu pitali jednoga našega povjesničara, vaik spremnoga. Reka je da sve more dogoditi, ali budući da sa pomnjon prati zbivanja u našen društvu, takvih grešaka je nešto puno. I još je doda da se zna kome pripada grb sa prvin bilin poljen, odobrava B.S. Uskoro svomen kompanjonu.

 Naravski da se znade komen pripada! Krovu crkve sv. Marka u Zagrebu! – rekla je Dobra Parona.

26. travanj 2024 06:53