StoryEditorOCM
Šibenikbudite dio lijepe priče

Aktiviraj se i volontiraj: Idućeg vikenda prvi Dalmatia Šibenik Outdoor Festival

Piše Šibenski.hr
2. listopada 2022. - 08:05

Još samo tjedan dana nas dijeli od početka prvog Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala koji će se ove godine odvijati na čak tri lokacije: Jadriji (Mali Viganj), Zlarinu i Baldekinu. Trail od 8 i 17 km, natjecanje u sportskom penjanju, SUP-u, kajakingu i basketu 3x3 sportske su discipline na koje se možete prijaviti te pritom dobro zabaviti i osvojiti vrijedne nagrade, no ukoliko biste radije sudjelovali u festivalu na drugačiji način – možete se pridružiti organizacijskom timu i volontirati!

Volite boraviti u prirodi na čistom zraku, a organizacijske vještine vam nistu strane? Imate dobru volju i energiju te rado upoznajete nove ljude? Ukoliko su odgovori na navedena pitanja potvrdni – vi ste idealan kandidat za volontera na Dalmatia Šibenik Outdoor Festivalu!

- Ima nešto neopisivo u sudjelovanju na sportskim manifestacijama. Ta energija, adrenalin koji te ponese, primjerice startu traila ili na cilju kada u njega utrči gospođa u poznim godinama ili pak dijete s određenim zdravstvenim tegobama. Ta snaga volje, borba za uspjehom i težnja za neprestanim prelaskom vlastitih granica ne mogu se dočarati riječima. Osim što organiziramo različita godađanja, uvijek rado sudjelujemo i volontiramo na sličnim sportskim manifestacijama, i zaista – iskustva i poznanstva koja smo dosad stekli su neprocjenjiva – poručuju iz organizacijskog tima Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala.

Želite li i vi biti dio ove lijepe priče, javite se na e-mail: info@breakaleg.hr ili broj mobitela 099 323 9643. Svaki volonter će dobiti festivalsku majicu, transfer na lokaciju i obrok, ali i iskustvo sudjelovanja na outdoor festivalu te nova poznanstva!

Što se tiče natjecateljskih disciplina, da podsjetimo: u subotu, 8.10. se možete prijaviti na trail dužine 8 ili 17 km (Mali Viganj, Jadrija) https://bit.ly/3LN8siw te natjecanje u sportskom penjanju (Poturičini kruzi, Zlarin) https://bit.ly/3rf1SYG. Uz to, u subotu imamo i besplatnu malu školu outdoor sporta za vaše mališane (Mali Viganj, Jadrija), gdje će, uz praktične sportske zadatke – uživati i u odličnoj zabavi te će dobiti zanimljive poklone! Svi sudionici će dobiti i besplatan obrok!

Organizirane su i besplatne radionice sportskog penjanja i joge na Zlarinu, a svim sudionicima osiguran je besplatan prijevoz brodom sa Jadrije do Zlarina i natrag, uz prethodnu prijavu na e-mail: info@breakaleg.hr. Za sudionike natjecanja u trailu te ostalim subotnjim aktivnostima, bit će organiziran i besplatan prijevoz busom s Autobusnog kolodvora do Jadrije i natrag.

Svi oni koji su se odlučili na nedjeljno natjecanje u SUP-u i kajakinga, u subotu mogu (besplatno) malo vježbati te morske discipline na Malom Vignju na Jadriji, s početkom u 14 sati. U nedjelju, 9.10. vas očekuje natjecanje u SUP-u https://bit.ly/3Ciywzb i kajakingu https://bit.ly/3fqRmLb na Malom Vignju. Ove zanimljive morske discipline se zaista brzo svladavaju, tako da ne morate biti u strahu ukoliko nikada prije niste veslali. Odlično ćete se zabaviti i usput testirati svoje mogućnosti, a prva tri natjecatelja/ice u svakoj kategoriji će dobiti i vrijedne nagrade! Za sve one koji se žele malo opustiti i osloboditi od stresa, u nedjelju ujutro na Malom Vignju očekuje radionica joge.

U popodnevnim satima DŠOF se „seli“ na vanjsko igralište na Baldekinu gdje se možete natjecati u basketu 3x3; prvo je na rasporedu natjecanje za djecu https://bit.ly/3UJubvQ pa za odrasle https://bit.ly/3ULvU44. Svakako, čeka vas dobra zabava i atmosfera te vrijedne nagrade!

Svi sudionici Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala, uz kupljene kotizacije po promotivnim cijenama (trail 90 kuna, SUP, kajaci i penjanje po 70 kuna, basket 3x3 160 kn za cijelu ekipu) dobit će natjecateljske majice, poklone sponzora i finišerske medalje. Osvajači prva tri mjesta (M i Ž) po kategorijama će dobiti dodatne vrijedne nagrade!

Partner prvog Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala je Šibenska pivovara koja vam ovom prigodnom priprema festivalsko pivo! Za odličnu atmosferu i zabavu tijekom festivala pobrinut će se poznati voditeljski tandem Marko Slamić i Sanja Raičković te DJ MengRen.

Sve detaljne informacije i prijave na natjecateljske discipline nalaze se na Internet stranici www.dalmatiasibenik.hr. Novosti vezane uz održavanje festivala možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook https://www.facebook.com/croatia.sibenik te Instagram https://www.instagram.com/visit_dalmatiasibenik.

23. srpanj 2024 13:20