StoryEditorOCM
ŠibenikTočno u podne

Ako neće Zagreb, hoće Šibenik: dođite sutra na Poljanu i pozdravite zlatnog Ivicu Tucka koji je Barakude ponovo odveo na zlatni tron

Piše M. L.
19. veljače 2024. - 13:02

Ako neće Zagreb, hoće Šibenik! Iz Ureda gradonačelnika Željka Burića upravo je stigla potvrda kako će Grad Šibenik organizirati doček za zlatnog izbornika i njegova pomoćnika.

-Doček zlatnog izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivice Tucka i njegovog pomoćnika Jure Marelje te predstavnika Hrvatskog vaterpolskog saveza Perice Bukića bit će organiziran u utorak, 20. veljače 2024. godine u 12:00 sati na Poljani u Šibeniku - priopćili su iz šibenske gradske uprave.

Pozivaju sve sugrađane, velike i male, da dođu na Poljanu i na taj način čestitaju izborniku Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivici Tucku na osvajanju zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

-Pokažimo da smo grad sporta, ponosni što je pod vodstvom našeg Šibenčanina Hrvatska po treći put u povijesti osvojila titulu prvaka svijeta - poručili su iz Ureda gradonačelnika.

Doček organiziraju Grad Šibenik u suradnji sa Zajednicom sportova grada Šibenika, Turističkom zajednicom grada Šibenika i JU Tvrđava kulture Šibenik.

28. travanj 2024 10:08