StoryEditorOCM
ŠibenikOGLASILI SE I FUNCUTI

'Šibenčani se tretiraju kao građani drugog reda kako bi šibenska policija prikrila svoj nerad'

19. travnja 2018. - 00:11

Priopćenjem se u srijedu navečer oglasila i Udruga navijača 'Funcuti' Šibenik, kojeg prenosimo u cijelosti kako slijedi s njihove facebook stranice:
Jesu li Šibenčani građani drugog reda?
Skandalozno je postupanje Policijske uprave Šibensko-kninske županije prilikom zadnjih nemilih događaja na šibenskim ulicama!
Kao što je vjerujemo svima poznato prošlu subotu prije košarkaške utakmice GKK Šibenik - KK Zadar 30-ak članova zadraskog Tornada i splitske Torcide su nesmetano naoružani paradirali Šibenikom tražeći kavgu sa simpatizerima i navijačima GKK Šibenik. Na njihovu žalost nije ih prvo primjetila policija nego su se, što im je i bila namjera sukobili s našim Funcutima. Nakon 10 minuta nereda tek 100m od policijske postaje policija se udostojala intervenirati te je privela čak 20 pripadnika Tornada i Torcide. Svi su oni po starom dobrom običaju pušteni kući da se brane za slobode te će kao do sada proći bez većih ikakvih posljedica. Međutim kao i do sada šibenska policija je strogću odlučila trenirati na svojim sugrađanima. Jesmo li zaboravili propuste koje je policija napravila za vrijeme utakmice Šibenik - Hajduk prije par mjeseci kada je 100 pripadnika Torcide nesmetano ušlo u Šibenik.
Također opovrgavamo sve sumnje da je tuča bila organizirana jer svatko tko ima malo razuma zna da bi bilo suludo organizirati tučnjavu 100 metara od policijske postaje...
Da se razumijemo nemamo ništa protiv toga da su posjetitelji iz Zadra nakon obrade pušteni kući, međutim nedopustivo je da se Šibenčani tretiraju kao građani drugog reda kako bi šibenska policija prikrila svoj nerad!!!!
UN FUNCUTI ŠIBENIK

20. travanj 2024 00:30