StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetzanimljivo u saboru

Zekanović: Predsjednik Milanović se nesuvislo ponaša, je li on pod nekakvim stimulansima?!

Piše Hina
21. travnja 2022. - 12:03

Nezavisni zastupnik Hrvoje Zekanović u četvrtak je zapitao je li predsjednik Republike Zoran Milanović pod nekakvim stimulansima budući da se, kako kaže, nesuvislo ponaša, a usto ga je okarakterizirao i kao neskrivenog rusofila.

- Ono što Milanović kontinuirano radi ne može se opravdati ni shvatiti kroz njegov karakter niti njegovu trenutačnu volju pa postavljam pitanje: je li Zoran Milanović pod nekakvim stimulansima jer izgleda da njegovo ponašanje itekako ovisi o onome što on pije, puši ili konzumira na neki treći način - rekao je Zekanović na konferenciji za novinare.

Pozivam njegove savjetnike i liječnike da ispitaju postoji li slučajno mogućnost da je nesuvislo ponašanje predsjednika države prouzročeno nečime što on konzumira na bilo koji način, kazao je Zekanović dodavši da i u Saboru ima podupiratelja Milanovićeve "blago rečeno katastrofalne politike", a riječ je o SDP-u, Možemo i političkim nomadima iz Mosta koji ne skrivaju simpatije prema Milanoviću.

Ustvrdio je kako je Milanović napravio nekoliko kapitalnih pogrešaka koje se ničim ne mogu opravdati.

- Prva je njegovo neskriveno rusofilstvo jer nije normalno da u vrijeme invazije Rusije na Ukrajinu ruski mediji gledaju Milanovića s velikim simpatijama, citiraju ga i prate. To je skandalozno - ocijenio je Zekanović.

Druga je njegova neskrivena namjera da pomiluje Perkovića i Mustača, što hrvatskom društvu neće donijeti ništa dobro, poručio je.

Također je rekao kako je Milanović o njemu insinuirao nešto što ne odgovara istini. 

- Neću ni govoriti što je insinuirao, ali to je ispod svake razine - kazao je Zekanović.

Milanović je u srijedu izjavio kako je Plenković kupio Zekanovića, jer se "od hejtera odjednom pretvorio u saveznika" vladajućih.

26. travanj 2024 18:03