StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetAko krećete na put evo obavijesti iz HAK-a:

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena dionica A6 Kikovica-Delnice te državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most

17. studenog 2018. - 11:05

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su dionica autoceste A6 između Kikovice i Delnica (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar); državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub.

Za sve skupine vozila od 6,50 sati otvorena je autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče. Na dionici tunel Sveti Rok-vijadukt Božići brzina je ograničena na 40 km na sat.

Također zbog jakog vjetra na A7 Draga-Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Na A3 Bregana-Lipovac kolona teretnih vozila kod GP Bajakovo u smjeru Republike Srbije duga je oko 500 metara.
Danas od 13 do 17 sati na A7 između čvorova Draga i Sveti Kuzam u smjeru Krka bit će zatvoren vozni trak, zbog snimanja filma. Na samom čvoru Sv.Kuzam mogući su povremeni kraći zastoji, vozit će se uz privremenu prometnu signalizaciju te korištenje obilaznih pravaca.

 Od 15. studenog obvezna je upotreba zimske opreme na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj.
 U prekidu su katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka, Mali Lošinj-Cres-Rijeka.
 Danas brzobrodska linija 9141 na relaciji Pula-Mali Lošinj-Zadar neće isploviti.
 Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina, zbog radova. Za sav promet, osim za pješake, zatvoren je granični prijelaz   Dvor, zbog radova. Moguće je koristiti granični prijelaz Hrvatska Kostajnica/Bosanska Kostajnica.

26. travanj 2024 13:53