StoryEditor
Hrvatska i svijetJuričan pitao Plenkovića.

Zašto je karantena u Zagrebu preseljena u privatni hotel Bandićevih "pajdi" kada se 300 metara dalje nalazi hostel u vlasništvu Zagrebačkog holdinga

Piše Šibenski.hr
18. travnja 2020. - 10:05
 Zeljko Puhovski/Cropix

Dario Juričan, redatelj i vječiti trn u oku zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, poslao je novo pismo, koje je ovoga puta upućeno premijeru Andreju Plenkoviću.

Na svom Facebook profilu, prenosi RTL, pitao je Plenkovića kako je Bandić mogao prebaciti karantenu u privatni hotel svojih "pajdi".

Objavu prenosimo u cijelosti.

"PREMIJERU PLENKOVIĆU, ZAŠTO LI JE PRESELJENA KARANTENA U PRIVATNI HOTEL "I" KADA JE 300 METARA OD HOTELA "I" HOSTEL ARENA U VLASNIŠTVU ZAGREBAČKOG HOLDINGA?

Načelnik civilne zaštite grada Zagreba Milan Bandić prvo je, znajući za sve okolnosti oko Tomislavca donio odluku i potrošio stotine tisuća kuna za preuređenje Tomislavca u karantenu, da bi se prije neki dan predomislio i donio odluku da se karantena iz Tomislavca prebaci pajdama u privatni hotel I.

Odluku rezača etiketa blagoslovio je Plenkoviću vaš Nacionalni stožer.

Vlasnik hotela I g. Mate Usorac je inače imao optužnicu za malverzacije u Industrogradnji koja je, na sreću, pala na sudu. Mnogo puta se do sada dogodilo da DORH proganja najveće hrvatske domoljube, kakav g. Usorac kao nositelj Tuđmanovog odlikovanja Reda hrvatskog trolista, jamačno je!

Kao čovjek koji zna dobro uložiti g. Usorac je 2019. preko tvrtke koja upravlja hotelom (Metropolis Tours) finacirao kampanju Kolinde Grabar Kitarović.

Ja sam uvjeren da bi mu Kolinda Grabar Kitarović nosila kolače kao i Bandiću.

Nego, premijeru Plenkoviću, zašto li je ono preseljena karantena u privatni hotel I kad je 300 metara od hotela I hostel Arena u vlasništvu Zagrebačkog holdinga?

#samopitam

Dario Juričan, gradonačelnik svemira", stoji u objavi.

14. lipanj 2021 03:50