StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPočinje odbrojavanje

U ponedjeljak, 3. lipnja, počinje prodaja ulaznica za predstave 59. MDF-a

Piše Šibenski.hr
1. lipnja 2019. - 19:13

Samo dva dana dijeli nas od početka prodaje ulaznica za predstave iz programa 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku koji će se održati od 15. do 29. lipnja. Tijekom dva festivalska tjedna, Krešimirov grad postat će metropola svijeta umjetničkog stvaralaštva za djecu i dječjeg stvaralaštva koji podržava i Hrvatska turistička zajednica kao jednu od manifestacija koja je Hrvatskoj osigurala vidljivost na mapi turističkih destinacija koje se biraju prema kulturno – umjetničkim potencijalima.

Prodaja ulaznica kreće u ponedjeljak, 3. lipnja, a ulaznice će se moći kupiti online na www.mojekarte.hr ili na blagajni Šibenskog kazališta od 10 do 12 sati te popodne od 18 do 20 sati, a nakon što Festival počne, ulaznice će se moći kupiti na blagajni Kazališta u popodnevnoj smjeni do 21 sat.

I dok djeca s nestrpljenjem iščekuju početak svog Festivala u Šibeniku, roditelji navelike planiraju kupnju ulaznica, a u tome će im pomoći festivalski program na internetskoj stranici www.mdf-sibenik.com. Sve je na jednom mjestu - od programa planiranog za ljetnu pozornicu do kazališta, filmskog programa, kao i Sajma dječje knjige i radioničkog programa koji je traženiji no ikad!

24. travanj 2024 21:04