StoryEditor
Hrvatska i svijetrepovi dočeka u zagrebu

Thompson: Otpjevao bih i 'Čavoglave' da su to igrači od mene tražili i da je bilo prostora!; Dalić o Thompsonu: Nemojte me provocirati!

Piše PSD
18. srpnja 2018. - 12:22

Marko Perković Thompson potaknuo je žestoke rasprave zbog 'ukrcavanja' u autobus s hrvatskim reprezentativcima u Zagrebu.

"Izbornik Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je to njihova želja da ja dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića, ja sam ih pitao jeste li vi sigurni", izjavio je Thompson za RTL. Pjevač je sinoć nastupio na dočeku u Varaždinu.

"Rekli su 'da molim te dođi'. Znam da ima tih nekih negativnosti, ali ovo nije vrijeme za negativnost."

"Mislim da to govori sve o njima svako ima pravo na izjavu, komentar ali nema pravo vrijeđati", kazao je Thompson. 

Ne skriva ni da je bilo više prostora da bi otpjevao sve što igrači od njega traže, pa čak i 'Čavoglave'. Tvrdi kako nije strahova od fašističkih pozdrava i povika. 

"Ni na kraj pameti mi to nije bilo. Nikada naši navijači nisu to radili, vidjeli ste koliko je tu dostojanstvo, emocija", kazao je Thompson za RTL. 

Dalić: Nemojte me provocirati

Izbornik Zlatko Dalić nakon svečanog dočeka u Varaždinu odgovorio je na nekoliko pitanja novinara.

"Jučer sam zaplakao par puta, to ću vam priznati. Ovo je slika za koju se živi", rekao je u Varaždinu Dalić.

Novinar N1 televizije upitao je izbornika zašto je Thompson bio s reprezentativcima u autobusu na dočeku u Zagrebu.

"Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pjevač, kakav pjevač? To je hrvatska pjesma, "Lijepa li si". Tu nije mjesto za vaše pitanje, sad me pitati o pjevačima... Hrvatska je druga u svijetu, a vi mene pitate o pjevačima, nemojte me provocirati. Pjevao je pjevač koji je naša himna", rekao je Dalić.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 06:47