StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetkakva tragedija

Stravično! Navijači ubili predsjednika kluba zbog nevjerojatnog razloga, a sve se dogodilo pred očima njegove kćerke

Piše Sport SD
26. rujna 2023. - 21:32

Strašne vijesti stižu iz Južne Amerike, gdje je još jedno ubojstvo povezano s nogometom. Predsjednik kolumbijskog drugoligaša "Tigres", Edgar Paez ubijen je u noći između subote i nedjelje, nakon što je napustio stadion na kojem je njegova momčad poražena od Atletica rezultatom 3:2.

Po informacijama kojima raspolažu mediji u Kolumbiji, dvojica maskiranih napadača ubili su Paeza nakon što su se njegovom automobilu približili na motoru, a zatim zapucali iako su vidjeli da je u vozilu s njim kćerka. Ona je prošla bez ozljeda te je napustila automobil u kojem joj je ubijen otac. Predsjednik Tigresa bio je omiljena figura kolumbijskog nogometa i sportski radnik kojeg su veoma poštovali, a ovako su se iz klub oprostili od njega:

- Edgar je bio strastven u obrani nogometa i uzoran vođa. Njegova posvećenost momčadi i razvoju sporta na našim prostorima ostavili su neizbrisiv trag na sve koji su imali privilegiju poznavati ga. Cijenimo poštovanje medija i zajednice u ovom teškom vremenu. Nadležni će biti zaduženi za istragu, navodi se u službenom priopćenju Tigresa.

Kao motiv za ubojstvo predsjednika drugoligaškog kluba za sada se ističe samo rezultat spomenute utakmice koja je odigrana u subotu navečer.

04. svibanj 2024 14:57