StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetdobri mostarac

Priča koja slama srce: dok je dizao novac s bankomata, djevojka mu je ponudila seks, evo što je on napravio

Piše Šibenski.hr
24. siječnja 2023. - 23:10

Kriza i neimaština potiče ljude na različita ponašanja i prekoračenja i moralnih normi, pa i na prostituciju.

Jedan stanovnik Mostara doživio je veliki šok koji je podijelio s medijima. Njemu je naime u centru grada usred bijela dana, dok je dizao novac s bankomata, prišla djevojka i ponudila svoje usluge. Evo što je on napravio:

Obično kada bude plaća u firmi u kojoj radim odlazim na bankomat da bih uzeo to malo crkavice, jer ne da mi se čekati red u banci. Tako sam i taj put otišao do bankomata kod hotela Ero. Kad sam uzeo svoj novac, priđe mi neka zgodna djevojka i kaže: ‘Mogu li te nešto upitati?‘.

‘Zašto ne‘, kažem joj. Kaže da bi mi pružila seksualnu uslugu za 30 maraka, piše Hercegovina.in.

Ostao sam zatečen, je li moguće da se to događa u centru grada?

Dolazeći sebi od iznenađenja nekako sam uspio upitati što to znači, i kako će se tako javno nuditi usred bijela dana?

image

Djevojka je Mostarcu prišla dok je podizao novac s bankomata (ilustracija)

Vladimir Dugandžić/Cropix

Reče da je tu na proputovanju i da joj hitno treba 30 maraka za autobusne karte i da se ne bavi time te da ju je nužda natjerala na taj čin.

Pozvao sam je na piće i popričali smo o svemu pomalo. Vjerojatno je sve što je tada izustila slagala. Na rastanku samo sam joj dao 30 maraka, naravno bez one usluge koju je pružala. Na kraju smo i razmijenili brojeve telefona, eto ako nekada nešto zatreba. I sve to ne bi bilo čudno da mi kolega ne ispriča sličnu priču kada je uzimao novac s bankomata. Razlika između njega i mene je što on nije nasjeo, već je kulturno odbio djevojku.

dao joj i drugu priliku

Par dana poslije vidim tu istu djevojku kako sjedi u jednom od mostarskih kafića s nekim mutnim tipovima i mirno ispija kavicu. Pomislim koliko joj traje proputovanje i koliko kupuje kartu za povratak kući. Uzela me je ko bebu malu zvečku.

Nedugo zatim ugledah je kako stoji na kiši pored male pošte na Aveniji. Sva je mokra i promrzla. Uzeo sam je za ruku i poveo u "mliječni" na piće. Nakon pića krenula je priča. Tužna priča, ona je došla u Mostar iz malog mjesta. Obitelj s puno djece, a ona otišla studirati u grad. Ali otišla je eto u druge vode, i sad joj je teško izvući se. Žao mi je bi iz duše. Na kraju joj kupim sendvič i kutiju cigareta.

image

Dobroga čovjeka iz Mostara nije zanimala djevojčina erotska ponuda

Shutterstock

Ona na rastanku reče da će se pokušati izvući. Poslije toga sam je još jednom vidio kod ljekarne u Radićevoj. Nisam joj se tada javio.

Nekako u to vrijeme u Mostaru se pojavio problem s prostitutkom koja je oboljela od side, a meni pred oči ispade djevojka sa bankomata.

Sretan kraj tužne priče

Iskreno, javila mi se porukom da se vraća kući, ali kod takvih ništa nije sigurno.

I jedne večeri mi zazvoni mobitel, gledam nepoznati broj. S druge strane glas djevojke s bankomata. Zvuči sretno i kaže mi da se vratila kući. Našla je neki posao i živi sa svojim obitelji. Zahvalila mi je na svemu i i rekla da me nikada neće zaboraviti.

Iskreno, ja nju jesam, sve dok se ovih dana nisu pojavili tekstovi o prostituciji i naivnim djevojkama. Ne znam gdje je danas djevojka s bankomata i drago mi što se izvukla iz tog pakla. Nažalost, mnoge nisu, napisao je Mostarac, prenosi Hercegovina.in.

image

Grad Mostar iznjedrio je i ovu potresnu priču

Shutterstock

Svjedočenje je zanimljivo i kao osobna priča djevojke iz provincije i čovjeka iz Mostara dobroga srca i kao društvena kronika današnjih vremena i ovih prostora. Ljudskost često nađe put i na kraju pobijedi. Od čovjeka se ne smije odustati.

18. travanj 2024 10:32