StoryEditorOCM
Hrvatska i svijettrovanje ugljikovim monoksidom

Odlične vijesti iz splitske bolnice: i petogodišnji Talijan, koji se još uvijek nalazi na JIL-u, je sve bolje; On i sestra liječenje će nastaviti u poznatoj dječjoj bolnici u Rimu

19. kolovoza 2019. - 14:51
Talijanska i hrvatska policija zbog tragedije na jedrenjaku boravila je u KBC-u Split

Brat i sestra, petogodišnji dječak i njegova 14-godišnja sestra koji se od trovanja ugljikovim monoksidom na brodu "Atlantia", oporavljaju u KBC-u Split, u slijedećih 24 do 48 sati, ukoliko im se zdravstveno stanje ne pogorša, trebali bi biti transportirani na daljnje liječenje u Italiji.

Sjajne vijesti iz splitske bolnice: otrovana 14-godišnjakinja iz Italije premještena s Jedinice intenzivnog liječenja, pri svijesti je i komunicira!

Talijanska djevojčica pokazuje bolje neurološke reflekse od svoga mlađeg brata, ali još se ne zna što će biti kad se 'probude'​

Kako doznajemo, njihovo najvjerojatnije odredište biti će "Bambino Gesu Hospital" u Rim, jedna od najboljih i najpoznatijih dječjih bolnica u Italiji.

Kako sme već pisali, djevojćica je pri svijesti, komunicira i njezino zdravstveno stanje je vrlo zadovoljavajuće, dok se dječak još uvijek nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja za djecu (JILD) Klinike za pedijatriju KBC-a Split.

Prema posljednjim informacijama i njegovo zdravstveno stanje je sve bolje.
 

19. travanj 2024 09:33