StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetpreko 4.300 radnika

Najveći dalmatinski maloprodajni lanac zaposlenicima će isplatiti dodatnih 2500 kuna

Piše Jozo Vrdoljak/Novac.hr
13. listopada 2022. - 17:44

Trgovački lanac Tommy, ove godine obilježava 30 godina poslovanja i tim povodom će svim svojim radnicima u razdoblju od listopada do prosinca isplatiti ukupni iznos do 2.500 kuna dodatnih neto primanja. Tommy je maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji i najveća dalmatinska tvrtka po prihodu. Među vodećim je i hrvatskim tvrtkama.

- U godini kada Tommy obilježava važnu obljetnicu nismo organizirali prigodne proslave i domjenke, već smo financijska sredstva koja bi potrošili za tu namjenu, kao odgovorna tvrtka preusmjerili u dodatna primanja radnika. Trideset godina uspješnog poslovanja je iza nas i izuzetno smo ponosni na poslovne rezultate koji su sa svakom godinom poslovanja sve bolji, sa kontinuiranim rastom tržišnog udjela, a pozicionirani smo i među 20 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj - ističe Dario Mamić voditelj korporativnih komunikacija Tommya.

U više od 226 prodajnih mjesta raspoređenih u gotovo svim hrvatskim regijama, Tommy zapošljava preko 4.300 radnika.

- Nastavljamo s daljnjom realizacijom razvojnih planova u novom investicijskom ciklusu. Svjesni smo da su ključ našeg poslovnog uspjeha upravo naši radnici, te im se kroz ovu financijsku stimulaciju želimo zahvaliti na trudu i predanosti koje svakodnevno ulažu kako bi razina usluge i poslovni rezultati i dalje bili na visokom nivou, a sve u cilju postizanja što većeg zadovoljstva naših kupaca. Navedena isplata 2.500 kuna je samo nastavak naše dugogodišnje poslovne politike ulaganja u ljude i razvoj kadrova, a samo u ovoj godini značajno smo povećali dodatne isplate prema radnicima.

Osim toga, posebno želimo istaknuti i mogućnost profesionalnog razvoja radnika, pri čemu su posebno važni projekti vezane za mlade i visokoobrazovane kadrove koji će sigurno u našem društvu u idućem razdoblju, imati još i više prilika za razvoj karijere u brojnim poslovnim područjima koja su neophodna za uspješno funkcioniranje naše kompanije - pojašnjava Dario Mamić.

27. ožujak 2023 05:09