StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOpsadno stanje na Starom pazaru

Na Funcute navalila navijačka skupina Torcidaša

Piše Tekst i foto: Katarina Rudan
25. listopada 2017. - 20:36


RANIJE

Oko 15,30 sati došlo je do sukoba navijačkih skupina HNK Šibenik i NK Hajduka. Intervenirala je policija, a u sukobu je – kako se neslužbeno doznaje – bilo ozlijeđenih.

Šibenski Funcuti na Starom pazaru su se zagrijavali za utakmicu, kad je – kako govore očevici – kad je na njih "navalilo" pedesetak Torcidaša koji su došli iz pravca Doma zdravlja.

Došlo je do tuče, posla je imala i hitna pomoć. Na mjesto događaja brzo je stigla interventna policija.

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor kratko je kazala da je došlo do sukoba navijačkih skupina i da je postupanje policije u tijeku.

Ulica Kralja Zvonimira je pod  pod osadom, interventna policija je i dalje tu, a trgovci su iz straha zatvorili vrata dućana.

16,40 SATI

Oko 16,30 sati situacija u Ulici Kralja Zvonimira se smirila. Na mjestu incideta bilo je dvadesetak kombija interventne policije, a ulica je bila puna interventnih policajaca, navijača i građana .

Policija je blokirala Ulicu Kralja Zvonimira, te Ulicu Stjepana Radića do raskrižja na kraju Poljane.  Promet je usmjeravan prema obali.

Prema riječima očevidaca, u tučnjavi je bilo ozlijeđenih, među kojima i jedan šezdesetogodišnjak krvave glave, koji je kolima Hitne pomoći odvezen u šibensku bolnicu.




 

02. svibanj 2024 09:49