StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetpotresna objava

‘Moj ćaća je bio velik čovik u nevelikom tilu. Veliki sudac, poštenjačina, gospodar priče, kralj Kljaka!‘: Glumica se oprostila od oca Petra

Piše Šibenski.hr
27. travnja 2022. - 09:20

Glumica Ecija Ojdanić na Instagramu se emotivnom objavom oprostila od voljenog oca Petra.

"Moj ćaća je bio velik čovik u nevelikom tilu. Kad smo bili mali, odgajao nas je s malo riči, a s puno djela, koje mi dica baš nismo do kraja razumjeli.

Imali smo tatu koji je imao posao koji ga je činio ozbiljnim, ponekad i odsutnim. Mama je bila za regularne odgojne metode. On je uvijek nastupao kod velikih lekcija koje pamtim. Najviše u životu.

Odradio je kvantni skok od malog, mršavog, seljačkog dječaka, koji je s 10 godina krenuo na put školovanja, da bi tad dobio prve cipele i napravio kvantni skok do županijskog sudca, koji nitko od nas neće generacijama napraviti.

Veliki sudac, poštenjačina, gospodar priče, kralj Kljaka! Posvećenik obitelji, poslu i rodnoj grudi. Teško si ga mogao nadmašiti u verbalnim nadmetanjima.

Ali takav, najveći šarmer i najveći čovik od morala. I kako si se lavovski borio kroz život, tako si i otišao. Čekao si da se svi okupimo za Uskrs, pa onda totalni pad.


I dočekao si da se oprostim od tebe, pola sata prije odlaska. Sa smiješkom. Sve te vinograde ljubavi koje si zasadio u svojoj ženi, djeci, unucima, nikad neće prestati davati plodove.

Mirno plovi u zagrljaj svom sinu, mami, tati, braći i sestri. A mi ćemo paziti na tvoju Mikicu, kako se ona lavovski i predano brinula o tebi zadnjih godina. Volimo te, beskrajno i zauvijek. Tvoji potomci" - napisala je drniška glumica sa zagrebačkom adresom, koja je oduvijek, i preko društvenih mreža i u stvarnom životu, dokazivala svoju iznimnu vezanost uz rodni kraj i roditelje.

18. travanj 2024 06:34