StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTUGA PREGOLEMA

Mnoštvo Posušaka, unatoč kiši, došlo na posljednji ispraćaj 19-godišnje Mirele Rezo, splitske studentice

Piše PSD.
3. siječnja 2021. - 13:29

U Posušju je u podne na posljednji počinak ispraćena Mirele Rezo, koja je zajedno s još sedam djevojaka i mladića smrtno stradala u novogodišnjoj noći u jednoj vikendici kod jezera Tribistovo.

Od Mirele, brucošice na Prirodoslovno-matematičkog fakultetu u Splitu, po kišnom vremenu na groblju Matića križ oprostila se rodbina, prijatelji, brojni sumještani, kao i stanovnici Hercegovine i cijele BiH.

Sprovod je predvidio don Željko Majić, koji je u propovjedi, kako prenosi Hrvatski medijski servis, uz izraze sućuti obiteljima kazao kako je “Bog ubrao najljepše cvjetove”.

U 14 sati na istom groblju u Posušju započet će pogreb Stjepana Jukića, koji je studirao na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.Obred će predvoditi mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.

Ispraćaj peostalih šest tinejdžera - Žane Pavković, Ivana Miličevića, Marije Pavković, Stipe Romića, Mije Soldo i Stipe Pavkovića održat će se u ponedjeljak u Rakitnu. Organizirat će se na platou ispred župne crkve sv Ivana Krstitelja s početkom u 12 sati, a nakon toga u isto vrijeme bit će pokopani na dva mjesna groblja.

04. svibanj 2024 06:14