StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPRED KAMERAMA

Milanović se cijepio protiv korone: ‘Ljudi, cijepite se! To je bolje nego razboliti se‘

Piše šibenski.hr
7. siječnja 2021. - 11:24

Predsjednik Zoran Milanović cijepio se na Pantovčaku protiv koronavirusa kako bi ukazao na važnost cijepljenja u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Cijepio se i Robert Hranj, načelnik Glavnog stožera OS RH.

Milanović je nakon cijepljenja dao izjavu za medije. 

- Pozivam sve koji žele ali i one koji ne žele i dvoume se da se cijepe da uzmu ovo cijepivo i bilo koje od verificiranih cjepiva. To nije napravljeno napamet, ozbiljan je proces verifikacije. U onom trenutku u kojem, a on nije daleko, bude veća ponuda od potražnje, bude više cjepiva nego onih koji su se voljni cijepiti da je to točka preokreta. To je sve što na ovu temu mogu reći. Ljudi, cijepite se, to je bolje nego razboliti se. Ne manje loše, nego bolje - kazao je Milanović.

Nakon njih, a uoči početka sjednice Vlade u NSK, cijepit će se i ministri koji nisu preboljeli koronu, a to su ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Podsjetimo, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović cijepio se u utorak s ostalim članovima Nacionalnog stožera civilne zaštite, a ministar zdravstva Vili Beroš nije se cijepio jer je prebolio koronu.

24. travanj 2024 11:18