StoryEditorOCM

Kakvo nam vrijeme donosi početak nove: Nekima bi mogli zatrebati i kišobrani

Piše Šibenski.hr
2. siječnja 2023. - 07:41

Danas se na području Dalmacije očekuje djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Na sjeveru mjestimice može pasti pokoja kap kiše, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ). 

U prvom dijelu dana ponegdje je moguća magla. Puhat će slabo i umjereno jugo. Najniža jutarnja temperatura između 10 i 13, u zaobalju niža, a najviša dnevna između 15 i 17 °C.

Inače, danas se tek ponegdje u gorskoj Hrvatskoj očekuje pretežno oblačno, mjestimice uz malo kiše, doć će u ostalim područjima biti djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, prognozira DHMZ.

Puhat će slab i umjeren jugozapadni vjetar, ponegdje u gorju i na krajnjem sjeveru unutrašnjosti s jakim i olujnim udarima. Na Jadranu tiho ili slab vjetar, većinom jugoistočni.

Sutra, u utorak, najavljuje se promjenljivo i pretežno oblačno vrijeme, ujutro mjestimice s maglom. Malo kiše na dijelu sjevernog Jadrana i u gorju, a krajem dana i u središnjim predjelima. Vjetar uglavnom slab, u gorju mjestimice umjeren jugozapadni, a na istoku sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura bit će uglavnom između 6 i 12, a najviša dnevna od 12 do 17 °C, ponegdje u gorju i na krajnjem sjeveru malo niža.

19. travanj 2024 23:31