StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetzahvaljuju dobrim ljudima

Javila nam se Šibenčanka koja je više od 24 sata na putu prema Zagrebu; U snijegu zapeli naši brojni poznati sugrađani

Piše Šibenski.hr
27. veljače 2023. - 12:08
Poznati Šibenčanin zapeo je u snijegu na putu za Šibenik - dalje od Karlovca - nije mogao.Facebook/Marko Škugor/

Dalmacija je još uvijek odsječena od ostatka Hrvatske. Zbog loših vremenskih uvjeta koji su uzrokovali velike probleme u prometu – brojni su bili prisiljeni noć provesti u automobilima ili na odmorištima uz autocestu.

Među onima koji su zapeli u snijegu je i kninski atletičar, Marko Čeko koji se vraćao s natjecanja u Birminghamu.

- Situacija je bila loša, prespavali smo noć i danas se ipak vraćamo za Zagreb, sutra već imamo let za Istanbul – kazao nam je kratko Čeko.

Snježni pokrivač stvorio je probleme i poznatom šibenskom pjevaču, Marku Škugoru koji je jučer krenuo iz Zagreba prema Šibeniku. Dalje od Karlovca – napisao je Škugor na društvenim mrežama – nije stigao.

- Nakon 10 sati putovanja od Zagreba prema Šibeniku, evo mene u Karlovcu! Hvala zimskim službama! Viša sila me danas umjesto kući dovela do Karlovca. Sad lagano u snježnoj idili odabrati najbolju set listu pjesama za slavljenički Lisinski! P.S. Nemojte na put kao ja i vidimo se 28.03. u Zagrebu! - napisao je pjevač svom Facebook profilu.

Javila nam se i čitateljica koja je još jučer u 7.40 ujutro iz Šibenika krenula za Zagreb, a do njega još nije stigla. Ni neće. Kako kaže, trenutno se nalazi u Gospiću, prenoćila je na sigurnom zahvaljujući dobrim ljudima, u ovom slučaju momku koji je njoj i njenim suputnicima ponudio toplinu svog doma. Sada čeka da se vrijeme smiri, da ceste postanu prohodne kako bi se vratila u  svoju Dalmaciju.

-Državna cesta Gračac - Obrovac zatvorila se deset minuta prije nego smo ju prošli. Od tada ne možemo ni naprijed ni nazad, sada je pustilo prvih 60 auta s ralicom i policijom prema dolje, ali sigurna sam da će ovo još potrajati. Kao vlak u snijegu - kazuje nam čitateljica.

image

Naša sugrađanka više od 24 sata ne može ni u Zagreb ni kući

/Privatni Album

 

24. travanj 2024 12:43