StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetzanimljivi oglas

Ina objavila natječaj: traže stručnjaka koji će raditi na sprječavanju pranja novca. Ne, nije šala...

Piše Šibenski.hr
3. rujna 2022. - 11:38

INA je nedavno objavila oglas u kojem traži stručnjaka za usklađenost poslovanja, a prijave su, kako je naznačeno, otvorene do 9. rujna. Od osobe koju će zaposliti očekuje se da prati "unutarnji i vanjski regulatorni okvira vezan uz područje usklađenosti poslovanja s fokusom na pravo tržišnog natjecanja, međunarodne sankcije i sprječavanje pranja novca". Oglas je objavljen na portalu MojPosao.

“Ako tražite novu priliku u karijeri na kojoj ćete imati mogućnost profesionalnog usavršavanja u području usklađenosti poslovanja kroz identifikaciju pravnih rizika, provođenje internih istraga i praćenje regulatornog okvira – ovo je prava prilika za vas”, piše u oglasu.

Za poziciju je, spomenimo i to, potrebno imati minimalno pet godina radnog iskustva s naglaskom na iskustvu u pravu tržišnog natjecanja, VSS pravne struke, napredno poznavanje rada na računalu i napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Kako se navodi u oglasu, u Inin tim će se najbolje uklopiti oni koji "teže ka onome što je najbolje za kompaniju, usredotočuju se na rješenja (kako), a ne na prepreke (zašto ne), proaktivni su i nastoje kontinuirano poboljšavati sami sebe".

Nadamo se da će pronaći pravu osobu za ovo radno mjesto. Nažalost, malo prekasno. Milijarda kuna već je isparila...

26. travanj 2024 23:51