StoryEditor
Hrvatska i svijetHajduk traži novog čelnika

Huljaj podnio ostavku, sutra natječaj za novog predsjednika

Piše Šibenski.hr
18. veljače 2019. - 20:28

Predsjednik Uprave Hajduka Jamin Huljaj podnio je ostavku na tu dužnost na kojoj je proveo šest mjeseci, a u klubu će ostati dok se ne izabere njegov nasljednik, rečeno je u ponedjeljak kasno poslijepodne na izvanrednoj konferenciji za novinare u sjedištu Hajduka na Poljudu.

Huljaj je novinarima rekao kako je odluku o ostavci donio osobno nakon šestomjesečnog angažmana u Hajduku.
"Obiteljska situacija je doprinijela u donošenju odluke i smatrao sam da je ispravno komunicirati to s Nadzornim odborom," istaknuo je Huljaj.
Objasnio je kako je odluka o ostavci sazrijevala u njemu.

"Napravio sam reviziju nakon šest mjeseci svog rada u Hajduku. Jako sam zadovoljan onim što smo radili, na ono kakvo je sada stanje u klubu," kazao je Huljaj dodavši kako je Hajduk sada "stabilan klub."
Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović najavio je kako će natječaj za novog predsjednik Uprave biti raspisan već u utorak i trajat će samo tjedan dana.

"U biranju kandidata gledat ćemo prvenstveno ljude koji neće gledati razmišljati o smjenama trenera i dovođenju svojih ljudi," poručio je je Perasović i objasnio kako je Huljaj svoje povlačenje iz Hajduka najavio još na sjednici Nadzornog odbora kluba 5. siječnja ove godine.
"Huljaj nas je tada izvijestio kako postoji šansa da ode, da se ne vidi u Hajduku i nogometnom biznisu, te da su mu razlozi osobne naravi", kazao je Perasović.

 

Izdvojeno

03. ožujak 2021 23:54