StoryEditor
Hrvatska i svijetFešta za pamćenje

Hrvatska u iščekivanju svjetskih doprvaka: Na Trgu bana Jelačića očekuje se sto tisuća ljudi, odgođeno primanje u uredu Predsjednice

16. srpnja 2018. - 15:38

Najnovije informacije govore da će zbog kašnjenja dolaska naših reprezentativaca biti odgođeno primanje kod predsjednice, a samim tim i odlikovanje. Ova će se ceremonija održati neki drugi dan.

Brojni građani, u bijelo-crvenim majicama, s hrvatskim trobojnicama, 'slijevali' su se u ponedjeljak oko podneva u središte Zagreba, na Trg bana Jelačića,  kako bi dočekali srebrne hrvatske reprezentativce koji bi tamo trebali stići navijačkim autobusom u ranim poslijepodnevnim satima.

Hrvatska mladost, ali i oni stariji, u navijačkim dresovima ispunili su gradske ulice, napunili gradske autobuse i tramvaje, koji u ponedjeljak voze besplatno. Svima njima cilj je Trg bana Jelačića na kojem su od jutra najvjerniji navijači i koji je oko podneva već bio pun. 

Procjene su da će na Trgu u ponedjeljak biti oko sto tisuća navijača. 

Uz Zagrepčane, hrvatsku nogometnu reprezentaciju, dočekuju i navijači iz svih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva koji su u Zagreb došli gledati nedjeljeno finale između Hrvatske i Francuske iz kojeg je Francuska, ipak, izašla kao pobjednica, iako je Hrvatska igrala, možda, i svoju najbolju utakmicu u Rusiji.
 

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 06:41