StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetStanje na prometnicama

HAK: Paški most otvoren je samo za osobna vozila, neke ceste su mokre i skliske, a jak vjetar usporava promet na autocesti A1

Piše šibenski.hr, izvor HAK
3. svibnja 2020. - 08:59

Zbog jakog vjetra Paški most otvoren je samo za osobna vozila, na Jadranskoj magistrali između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Jak vjetar usporava promet i na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići te autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, no obje autoceste otvorene su za sve skupine vozila.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Povremeni zastoji mogući su i na dionicama gdje policijski službenici kontroliraju provođenje mjera Stožera civilne zaštite. Za sav promet zatvoreni su izlaz na čvoru Oštrovica iz smjera Zagreba prema Rijeci na autocesti A6 Rijeka-Zagreb te državna cesta između Lučica i Kikovice (DC3) u smjeru Rijeke.

17. travanj 2024 22:44