StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPoruka građanima

Gradonačelnik Petrinje: Ako mi dolazite u grad napraviti selfie, ne dolazite! Hvala svima koji uplaćuju novac na žiro račun

Piše PSD
3. siječnja 2021. - 16:44

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović u HRT-ovoj emisiji "Nedjeljom u 2" poručio je ljudima koji dolaze u Petrinju "raditi selfije" da uopće ne dolaze.

- Uništen je cijeli grad. Ono što je sada najvažnije napraviti, da postavimo sustav da se nitko ne penje na krov, i da djelujemo operativno. Oni koji se bave statikom, želim komunikaciju direktno s njima i da oni objekti koji su uništeni, da njih možemo riješiti za 24 sata, za 48 sati i one koje možemo riješiti za 78 sati, rekao je Dumbović za HRT.

Pozvao je i sve krovopokrivače u Petrinju.

- Dođite ovamo, bit će vam plaćeno. Novac imamo i to nije upitno. Neka dođu da ih mi organiziramo sa strukom. Znači, informacija, komunikacija, struka i organiziranost. To očekujemo za sutra, dodao je.

Na pitanje novinara kako obični građani mogu pomoći i koja je poruka za njih, odgovorio je:

- Poruka za svakog običnog građanina: Ako mi dolaze u grad, da imaju uspomenu, da ovdje naprave selfie, neka mi ne dolaze! A ako mi daju novac na žiro račun, hvala svima! Svi oni koji žele pomoći, mogu pomoći i u građevinskom materijalu, kamp kućicama, kućicama, zaključio je gradonačelnik potresom razrušene Petrinje.

19. travanj 2024 23:51