StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetkod nas doma

Gledatelji zgroženi nastupom Lepe Brene na javnoj televiziji, a zamjeraju i voditeljici Ivi Šulentić, pročitajte zašto

Piše Scena SD
6. prosinca 2023. - 08:00

U emisiji Kod nas doma koja je u ponedjeljak emitirana na HRT-u gostovala je pjevačica Lepa Brena.

Mnogim gledateljima nije se svidjelo što je ikona nekadašnje jugoslovenske glazbene scene iskoristila ovu priliku da izreklamira svoj najnoviji modni brend, čarape iz kolekcije Lady Bee.

image

Lepa Brena

HRT

– Jedna revolucionarna tehnologija i priča. Meni je pomogao da skinem celulit kada sam slomila obje ruke. Nosila sam to na rukama 24 sata mjesec dana i uspjela sam skinuti četiri centimetra celulita, da moje ruke ponovo izgledaju nekako glatko i da se pojave konačno ti mišići - među ostalim je ispričala Brena.

Dok je pjevačica nekoliko minuta pričala o čarapama voditeljica Iva Šulentić nije je ni u jednom trenutku zbog toga zaustavila nego se samo smiješila, što je zasmetalo velikom broju gledatalja.

Reagirao je i Mišo Mihočević, dubrovački publicist i dragovoljac Domovinskog rata.

- Molim narod da p****** kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 ‘Kod nas doma’ kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je LEPA BRENA, kojoj je recikliranoj potonja omogućila izreklamirati svoje nove proizvode, čarape i nešto svašta još protiv celulita. Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)???

Zapižđenima u cajke NIJE MJESTO na HRVATSKOJ javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protuzakonito.

Istovremeno se zbog radnih uvjeta raspada jedan od tri važna orkstra u HR, upravo onaj HRT-a.

Iva pokaži bičve, ti nisi (kod nas) doma - napisao je na Facebooku Mišo Mihočević.

image

Lepa Brena

Vedran Peteh/Cropix

Od silnih komentara se užario i Forum.hr, a ovo su samo neki od komentara.

Je l’ netko ubro danas Lepu Brenu u “Kod nas doma” kako prodaje čarape? Šulentić ju je pitala nešto o show biznisu, a ova krenula o čudotvornim čarapama koje proizvodi i nije stala dobre tri-četiri minute. Čarape, čarape, čarape, čarape…

Lepa Brena prodaje svoje čarape u Kod nas doma.

Lepa ima svoj brend čarapa i ispromovirala se danas. Neki dan Pejović, danas ona, tko je sljedeći.

Bila je gošća ili je bila plaćena reklama kao sve reklame? Reklamu podnosim, reklamira se svako ******. Glazbeno smeće kao gost je televizijsko civilizacijsko dno.

image

Lepa Brena

Vedran Peteh/Cropix

Bila je gošća i onda je u jednom trenutku, ničim izazvana, počela pričati o čarapama s čudotvornim seksi svojstvima. A firma joj se zove Lejdi Bi. Bilo je nadrealno.

Proziva je se jer oglašava proizvod koji nema veze s njezinim gostovanjem, što po članku 20. Zakona o medijima ne smije.

I inače je ta emisija "Kod nas doma" prepuna sadržaja s prikrivenim oglašavanjem. Te neki dizajneri, te neki cvjećari koji dovuku u studio hrpu cvijeća pa naglašavaju gdje se mogu naći njihovi unikatni radovi... Te neki life coachevi, te neke pjevačke zvijezde u usponu koje baš sutra objavljuju novi album...

29. travanj 2024 14:32