StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetAfera hotmail

Goran Aleksić u NU2: "Martina Dalić će sigurno otići!"

Piše PSD
13. svibnja 2018. - 20:13

Saborski zastupnik Goran Aleksić gostovao je u HRT-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva". S urednikom Aleksandrom Stankovićem razgovarao je o najnovijoj aferi u vezi s Lex Agrokorom, ekonomskim problemima zemlje te odnosima s partnerskom strankom, Živim zidom.

Govoreći o aferi s elektroničkom poštom Martine Dalić izrazio je mišljenje da DORH slučaj obrađuje previše sporo.

- Treba istražiti je li tko iskoristio svoj povlašteni položaj i povlaštene informacije da nekomu omogući da zaradi profit koji nije smio zaraditi. Moje je mišljenje da je potpuno pogrešan pristup tom problemu, da su ti ljudi trebali dobiti nekakvu plaću. To je trebalo dogovoriti odmah na početku i onda se mailovi mogu razmjenjivati - kazao je te zaključio kako će glavna akterica afere zasigurno otići.

 - Martina Dalić će otići. Ona će sigurno otići. Oni će nju sačuvati do nagodbe. Iako ja mislim da oni griješe, trebali bi je odmah maknuti, jer nagodba će biti s njom ili bez nje - naglasio je Aleksić.

Dodao je i da je on na mjestu premijera, da bi joj rekao da mora otići.

Govoreći o budućim potezima svoje stranke Snaga kazao je kako oni neće ostati samo na pitanjima banaka i švicarskog franka.
 - Želimo širiti dijapazon djelovanja, a to će kod nas ići polako. Nema nas puno. Nemamo puno stručnjaka i očekujemo da nam se priključe ljudi, jer mi samo možemo otvarati teme za koje imamo resurse. Ne želimo populistički djelovati, nego samo o onome o čemu možemo dati svoj doprinos - rekao je.
 

20. travanj 2024 15:09