StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetpomozite informacijom

Cijela Hrvatska traži nestalu Zadranku, obitelj zabrinuta: Ninin mobitel više nije aktivan!

Piše PSD, Šibenski.hr
2. veljače 2021. - 18:27

– Dosad nismo dobili niti jednu novu informaciju vezanu uz Ninin nestanak – kazala nam je Nora Perić, rodica 26-godišnje Zadranke Nine Perić koja je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima nestala u četvrtak navečer u Zagrebu.

Na službenoj stranici nestalih osoba (NENO) navodi se kako se udaljila s adrese u Zagrebu gdje je privremeno boravila. Nina je studentica farmacije u Zagrebu, a u četvrtak se i posljednji put čula sa sestrom Sarom. Njezina rodica Nora nam govori kako su vodile normalan razgovor i da ništa nije upućivalo na to da će Nina nestati.

– Roditelji su je pokušali kontaktirati u petak, ali im se nije javila. I meni su rekli da je pokušam nazvati, ali ni meni se nije javila. Tada smo posumnjali da se nešto dogodilo – kaže nam Nora i dodaje kako su u obitelji podijelili zadatke te da i oni, osim policije, pokušavaju doći do bilo kakve informacije koja bi im mogla dati naznaku gdje se Nina nalazi.

– Jedina informacija koju imamo od policije jest ta da joj je mobitel u petak ujutro lociran u okolici Međimurja, ali mobitel više nije aktivan i zbog toga smo jako zabrinut – navodi Nora, ističući da između Nine i Međimurja ne postoje nikakve poveznice jer, koliko im je poznato, na tom prostoru nema ni obitelji ni prijatelja.

Mlađi članovi obitelji Perić angažirali su se i na društvenim mrežama kako bi pokušali doći do ikakve informacije o nestaloj Nini.

– Visoka je 172 centimetra, ima smeđu kosu i plave upečatljive oči. Navodno nosi crnu jaknu s kapuljačom i krznom, te crvene "marte" i crni ruksak. Nismo dobili nikakvu konkretnu informaciju dosad. Želimo zahvaliti svima koji su se dosad uključili i molim vas da nastavite dijeliti – stoji u objavi na društvenim mrežama.

Iz zagrebačke Policijske uprave vijest o nestanku Nine Perić proslijeđena je svim policijskim upravama u Hrvatskoj, te se za njom intenzivno traga.

– Ako Nina ovo čita i ako ima neki problem zbog kojeg je odlučila otići, želimo joj poručiti da se na nju nitko neće ljutiti i da će joj cijela obitelj pomoći – poručila je Nora.

U slučaju da imate kakve informacije vezane uz Ninin nestanak, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite 192.

19. travanj 2024 18:34