StoryEditorOCM

Zbog teških ozljeda u šibenskoj bolnici zadržan 82- godišnji vozač! Usred bijela dana pijan Audijem udario u stup javne rasvjete

Piše Šibenski.hr
4. travnja 2018. - 10:19

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 15,15 sati u Pirovcu teže je ozlijeđen 82-godišnji vozač, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, izvijestili su u srijedu ujutro iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

- Do prometne nesreće je došlo kada se 82-godišnjak u alkoholiziranom stanju pri upravljanju osobnim automobilom Audi 80, šibenskih registracijskih oznaka, na ravnom dijelu ceste vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake koja se proteže uz desni rub kolnika, već je desnom stranom vozila izišao na nogostup sa zapadne strane kolnika, gdje prednjim desnim dijelom vozila udara u metalni stup javne rasvjete- rekla je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

Prema njezinim riječima, o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi Optužni prijedlog.

25. travanj 2024 10:54