StoryEditorOCM
Crna kronikaPrimošten Burnji

Zbog teških ozljeda u šibenskoj bolnici zadržan 21- godišnjak; Vozio je motocikl bez dozvole i registracije

Piše Šibenski.hr
13. kolovoza 2018. - 12:02

U prometnoj nesreći koja se dogodila 10. kolovoza u Primoštenu Burnjem je teže ozlijeđen 21-godišnji vozač motocikla, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 21-godišnjak, prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom pri upravljanju motociklom Aprilia, bez registarske pločice, koji je neosiguran i odjavljen 2014 godine, zbog neprilagođene brzine kretanja motocikla vidljivosti, preglednosti te osobinama ceste, ulaskom u desni nepregledni zavoj izgubio nadzor nad upravljačem motocikla, kojim je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Potom je izletio na šljunčanu površinu izvan kolnika, udara u metalnu zaštitnu ogradu i prometni znak, od kojeg se odbija i vraća na kolnik, gdje skupa s mopedom pada na kolnik- rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko- kninske.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

26. travanj 2024 08:04