StoryEditorOCM
Crna kronikasukob oca i momka

Zbog ljubavne veze se pucalo iz automatske puške; Dvojica Kistanjaca šest dana će provesti u zatvoru

Piše šibenski.hr
8. kolovoza 2022. - 09:47

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom osumnjičenim za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja ili eksplozivnih tvari, kao i za narušavanje javnog reda i mira te obiteljsko nasilje, izvijestili su iz šibensko- kninske policije:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem od 4. kolovoza utvrđeno je kako je u Kistanjama u noćnim satima, nakon verbalnog, došlo i do tjelesnog sukoba između 56-godišnjaka i 19-godišnjaka zbog veze 19-godišnjaka s kćerkom 56-godišnjaka, a tijekom sukoba je 56-godišnjak iz automatske puške, koju je nelegalno posjedovao, ispalio dva hica u tlo (za vrijeme kad nikog nije bilo u njegovoj blizini). Automatska puška sa spremnikom i 22 streljiva je oduzeta.

Protiv 56-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog nelegalnog posjedovanja automatske puške, dok su uz Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku privedeni 56-godišnjak zbog počinjenja prekršaja iz čl. 10. Obiteljskog zakona u odnosu na kćer te 19-godišnjak zbog počinjenja prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te je obojici Rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od šest dana- kazao je Šime Pavić, policijski glasnogovornik.

21. ožujak 2023 06:49