StoryEditor
Crna kronikasudar na magistrali

Završen očevid u Kaštelima: u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo mladi motociklist sudjelovala i policajka koja je vozila automobil pod utjecajem alkohola

Piše K.M.B.
1. travnja 2019. - 15:27

U prometnoj nesreći u kojoj je poginuo 25-godišnji vozač motocikla Honda u Kaštel Kambelovcu u ponedjeljak oko 2 sata sudjelovala je i policijska službenica koja je upravljala osobnim automobilom pod utjecajem 0,65 promila alkohola.

Kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske nije bila u službi kada se dogodila prometna. Osim 25-godišnjaka na motociklu, u prometnoj nesreći je sudjelovala 21-godišnjakinja, koja je upravljala osobnim vozilom Peugeot te 25-godišnja putnica u istom vozilu, dok je drugim vozilom Fiat, koje je također sudjelovalo u prometnoj nesreći, upravljala 30-godišnja policijska službenica.

Odmah na mjestu događaja 30-godišnjoj policajki je utvrđena koncentracija alkohola od 0.65 g/kg u litri izdahnutog zraka.

Obavljen je očevid, kojim je rukovodio zamjenik općinske državne odvjetnice. Dvije vozačice i putnica  iz osobnih vozila su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 18:51