StoryEditor

Zaštitar (34) u noćnom klubu sa svojim dvije godine mlađim kolegom pretukao maloljetnika; Policija mu u podstanarskom stanu našla mali arsenal oružja

Piše šibenski.hr
7. siječnja 2020. - 13:52

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom i 32-godišnjakom osumnjičenima za nanošenje teške tjelesne ozlijede maloljetniku, dok je osumnjičeni 34-godišnjak osumnjičeni i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko- kninske.

- Osumnjičeni 34-godišnjak je 5. siječnja oko 2.25 sati u Kninu u tamošnjem noćnom klubu, gdje je radi kao zaštitar, radi remećenja javnog reda i mira u noćnom klubu, iz prostorija kluba izveo jednog maloljetnika, koji je razbio čašu i kojemu je branio povratak u prostorije kluba, zbog čega je došlo do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba između osumnjičenog i oštećenog maloljetnika, a u koji sukob se uključio i osumnjičeni 32-godišnjak, također u svojstvu zaštitara. Tom prilikom osumnjičeni su oštećenog maloljetnika teže ozlijedili, koji je, zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko- kninske policije.

Prema njezinim riječima, prilikom ovog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao dva raketna bacača, jednu automatsku pušku i više komada pištoljskog i puščanog streljiva i pribora za čišćenje oružja, a što sve je neovlašteno posjedovao u vremenu od 10. prosinca do dana predaje u podstanarskom stanu u Kninu.

- Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave- rekla je Kosor.

 

item - id = 641969
related id = 0 -> 1147304
related id = 1 -> 1147257
03. prosinac 2021 05:19