StoryEditorOCM
Crna kronikalopovi u akciji

Zaredale krađe na šibenskom području: Evo što se sve našlo na meti ‘dugoprstića‘

Piše Šibenski.hr
24. listopada 2022. - 09:39

Proteklog vikenda na području Policijske uprave šibensko-kninske, dogodilo se pet krađa, kazali su u šibenskoj policiji u ponedjeljak:

- Od kraja kolovoza do 17. listopada u Ražinama nepoznati počinitelj je iz kuće 57-godišnjakinje otuđio nakit vrijednosti preko deset tisuća kuna.

Nadalje, u noći 20./21. listopada u Primoštenu nepoznati počinitelj je tvrtki iz Dubravica otuđio dijelove radnog stroja vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također, u popodnevnim satima 21. listopada u Šibeniku nepoznati počinitelje je 63-godišnjaku iz kuće otuđio novac, a u noći 22./23. listopada u Ražnju nepoznati počinitelj je 75-godišnjaku otuđio brodicu vrijednosti desetak tisuća kuna.

Na koncu, u noći 22./23. listopada u Šibeniku nepoznati počinitelj je 38-godišnjaku otuđio moped vrijednosti par desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja- kazao je Šime Pavić,glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

23. travanj 2024 11:30