StoryEditorOCM

Zadržani u šibenskoj bolnici: U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 24- godišnji vozač Nissana; Putnica (25) zadobila lakše ozljede

Piše šibenski.hr
7. siječnja 2020. - 13:53

U prometnoj nesreći koja se dogodila 4. siječnja oko 15.40 sati u Zatonu, teže je ozlijeđen 24-godišnji vozač osobnog automobila, dok je 25-godišnja putnica iz tog vozila lakše ozlijeđena. Oboje ozlijeđenih su zbog zadobivenih ozljeda zadržani na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, doznaje se u šibenskoj policiji.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 24-godišnji vozač, pri upravljanju s osobnim automobilom Nissan Navara, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanje vozila osobinama ceste, izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju i nekontroliranom kretanju po kolniku, prednjim dijelom vozila udario u kamenu površinu zasjeka. Nakon čega je došlo do višestrukog prevrtanja vozila, da bi se potom vozilo zaustavio na središnjem dijelu kolnika na kotačima- rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Kako je kazala Kosor, o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog.

24. travanj 2024 23:26