StoryEditorOCM
Crna kronikapolicija javlja

Za vikend tri vozača privedena zbog vožnje pod utjecajem alkohola; rekorderu izmjereno 2,31 promila

Piše šibenski.hr
20. studenog 2023. - 10:14

U proteklom vikendu šibenska policija izdvojila je tri događaja gdje su vozači zbog počinjenih prekršaja u prometu privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Od 18. studenog kad su oko 1,20 sati u Šibeniku policijski službenici zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak kojem je izmjerena koncentracija od 0,66 g/kg alkohola u organizmu, upravljao je vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te ima zabranu podnošenja zahtjeva za polaganje vozačkog ispita zbog prethodno nakupljenih bodova. Rješenjem suda određeno mu je zadržavanje u zatvoru od sedam dana dok je osobni automobil privremeno oduzet.

Nadalje, od 19. studenog kad su oko 02,00 sata u Šibeniku policijski službenici zaustavili osobni automobil šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak kojem je izmjerena koncentracija od 2,00 g/kg alkohola u organizmu. Rješenjem suda kažnjen je s 1.320 eura i dva mjeseca zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije.

19. studenog su oko 21,40 sati u Badnju policijski službenici zaustavili osobni automobil šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnjak kojem je izmjerena koncentracija od 2,31 g/kg alkohola u organizmu. Tijekom dana će biti priveden na Općinski sud u Šibeniku.

09. svibanj 2024 21:39