StoryEditor
Crna kronikaTEŠKA PROMETNA NESREĆA NA CESTI ŠIBENIK – DRNIŠ KOD BRNJICE

Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!

Piše Ante Talijaš
21. ožujka 2019. - 14:21
rgx time: 4.8160552978516E-5

U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer oko 18,25 dogodila na državnoj cesti Šibenik – Drniš, kod skretanja za mjesto Brnjicu, smrtno je stradao vozač motocikla Honda, 57-godišnji Marko Anić Milić iz Knina. Nesretni motociklist je po izlijetanju Hondom izvan kolnika zadobio teške i po život opasne ozljede. Kolima Hitne pomoći prevezen je u Opću bolnicu u kojoj su se liječnici borili za njegov život. Na žalost, ozljede su bile preteške, te mu je konstatirana smrt u 21,25 sati.

Inače, kako doznajemo, preminuli Anić Milić vraćao se motociklom kuči u Knin, nakon što je bio na sprovodu prijatelju 'bikeru' u Šibeniku.

-Do prometne nesreće je došlo kada je 57-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Honda, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom iz smjera Konjevrata prema Drnišu. Zbog neprilagođene brzine, izlaskom iz lijevog zavoja izgubio je kontrolu nad upravljačem  i izletio izvan kolnika na zemljano-travnatu površinu te je došlo do prevrtanja motocikla i pada vozača s motocikla.– kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

 

# BOLNICA#SMRT# MOTOCIKLIST# BRNJICA

Izdvojeno