StoryEditorOCM
Crna kronikaŠIBENIK

Vozač (26) Renaulta skrivio prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen maloljetni motociklist na Gileri. Mladić je prevezen na daljnje liječenje u KBC Split

Piše Ante Talijaš
3. lipnja 2019. - 14:06

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 31. svibnja oko 16.05 sati u Šibeniku teže je ozlijeđen maloljetni vozač motocikla, koji je zbog zadobivenih ozljeda prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split. Kako doznajemo, na sreću, mladić nije životno ugrožen.

-Do prometne nesreće je došlo kada je 26-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Renault, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se Ulicom Put Prvog partizanskog odreda, dolaskom do raskrižja sa Ulicom Petra Preradovića, skrenuo ulijevo, a da nije propustio vozilo, koje dolazeći iz suprotnog smjera, zadržava smjer kretanja, Uslijed toga je  došlo do sudara s motociklom Gilera, šibenskih oznaka,kojim je upravljao maloljetnik, a od od udara motocikl odbio i udario u osobni automobil Opel, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnjak, a koji je bio zaustavljen radi nailaska na cestu s prednošću prolaska – kazala je Marica Kosor, policijska glasnogovornica.

Protiv 26-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

24. travanj 2024 02:22