StoryEditorOCM
Crna kronikaOŠTETILA GRAD ZA PET TISUĆA KUNA

Vodičanka (80) pod stare dane zaradila kaznenu prijavu: Na gradskoj površini ispilila dvije masline i oleander, za koje je smatrala da ih je napala boleština

Piše Ante Talijaš
10. svibnja 2019. - 13:01

Zbog sumnji da je počinila kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, a na štetu Grada Vodica, protiv 80-godišnje žene iz Vodica, policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Naime, nakon dovršene kriminalističke istrage u Policijskoj postaji Vodice, vremešna žena iz Vodica je osumnjičena da je krajem mjeseca ožujka u Vodicama, na javnoj površini ispilila dva stabla maslina i jedno stablo oleandra. Nastala šteta, procijenjena je na oko pet tisuća kuna, priopćili su iz PU šibensko-kninske.

Kako neslužbeno doznajemo, ova vremešna Vodičanka odlučila se da ukloni masline i oleander u ulici Španja Ante, jer je, navodno, smatrala da je stabla napala nekakva boleština. Međutim, o tome nije obavijestila nadležne gradske institucije, odnosno nije pitala Komunalno redarstvo, već se na piljenje odlučila samovoljno.

Komunalno redarstvo prijavilo je slučaj nestanka stabala policiji, a epilog je kaznena prijave protiv 80-godišnje starice.

 

 

18. travanj 2024 03:38