StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izvješće

Vodičanin (41) prijetio, potom lakše ozlijedio suprugu (46) i završio u pritvoru s kaznenom prijavom DORH-u

Piše Šibenski.hr
15. siječnja 2021. - 09:56

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje i nanošenje lakih tjelesnih ozljeda 46-godišnjoj supruzi.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičenik 4. siječnja u Vodicama, zbog narušenih odnosa, prvo verbalno i zatim tjelesno napao oštećenu, prijetio joj i pri tom je lakše ozlijedio, a što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.
Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljeno je više krađa i oštećenja tuđih stvari.
U vremenu od 23. prosinca 2020. do 11. siječnja u Rogoznici, nepoznati počinitelj je otuđio građevinski materijal zagrebačke tvrtke u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadalje, u noći 13./14. siječnja u Kanjanima, nepoznati počinitelj je čvrstim predmetom oštetio traktor i osobno vozilo 64-godišnjaka. Materijalna šteta je procijenjena na preko tisuću kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska stvari.

24. travanj 2024 05:11