StoryEditorOCM
Crna kronikaLopovi radili prekovremeno

Vikend kao stvoren za "dugoprstiće": U Šibeniku i Brodarici ukradena dva nezaključana automobila

Piše Šibenski.hr
20. studenog 2017. - 10:38

Iz Policijske uprave Šibensko-kninske u ponedjeljak su izvijestili kako su se između 17. i 20. studenog na našem području dogodile dvije teške krađe i četiri krađe.

Tako je u noći sa 17. na 18. studenog u Šibeniku nepoznati počinitelj provalio u kuću u izgradnji iz koje je otuđio strojeve i alat tvrtke iz Osijeka, a ukupna nastala šteta je procijenjena na par desetaka tisuća kuna.

Nadalje, u isto vrijeme u Šibeniku je nepoznati počinitelj 69-godišnjaku otuđio radni stroj vrijedan više desetaka tisuća kuna.

Policija navodi da je u jutarnjim satima 18. studenog nepoznati počinitelj iz prostorija šibenske bolnice na štetu dvije zaposlenice otuđio po novčanik s novcem i osobnim ispravama.

Također, u subotu je u popodnevnim satima u Šibeniku nepoznati počinitelj 50-godišnjaku otuđio nezaključano osobno vozilo vrijedno preko deset tisuća kuna.

Na koncu, u nedjelju u večernjim satima u Brodarici je nepoznati počinitelj 36-godišnjaku otuđio osobno vozilo, koje je tom prilikom bilo nezaključano s ključevima u bravi. Nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

26. travanj 2024 19:52