StoryEditorOCM
Crna kronikaPožar u NCP-u

Vatra pod kontrolom gasitelja. Vrijedni brodovi koji se nalaze na remontu nisu zahvaćeni buktinjom, a nitko nije ni ozlijeđen

Piše Šibenski.hr
19. kolovoza 2017. - 17:15

14,10
Požar koji je u subotu nešto iza podneva izbio u krugu NCP-a pod kontrolom je gasitelja, izvijestili su nas iz Centra 112. Isti izvor kaže kako u požaru nisu oštećeni vrijedni brodovi koji se nalaze na remontu u NCP-u, a među njima su i neki brodovi iz sastava Hrvatske ratne mornarice. Također, dobra je vijest da u požaru koji je zahvatio jednu od hala nitko nije ozlijeđen.
Kako su kazali u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Šibenik požar je zahvatio skladišni prostor površine od oko 200 metara četvornih u kojem se uglavnom nalazila ronilačka oprema. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogsaca požar se nije proširio, što je prava sreća budući da je šteta mogla biti jako velika.



13,40
U krugu NCP-a u Mandalini više nema otvorenog plamena. Kako neslužbeno doznajemo, najvjerojatnije su eksplodirale neke boce pod tlakom te je vatra zahvatila jednu od hala ex Remonta. Navodno, za vrijeme izbijanja požara nitko nije bio u hali tako da nema niti ozlijeđenih


13,00
Kako javlja naš reporter s terena, požar koji je oko podne i po izbio u NCP-u Mandalini zahvatio je jednu od hala na kojoj pucaju stakla. Neslužbeno, vatra je zahvatila jedan ili dva broda koji se nalaze na remontu.

Inače, na terenu su vatrogasci s dva vozila...



12,40
U subotu oko 12,30 sati izbio je požar u krugu NCP-a u Mandalini. Kako su nam kazali iz Centra 112 došlo je do požara u jednom od skladišta u NCP-u.

Budući da je gusti crni dim nadvio taj dio grada, vatrogasci su brzo izašli na teren. Kako doznajemo, u požaru nema ozlijeđenih.
Uskoro opširnije...

25. travanj 2024 03:59