StoryEditorOCM
Crna kronikaPožar u Karlovačkoj

Vatra izbila u improviziranom skladištu drvene i plastične ambalaže-ogromna šteta na dvije kuće (FOTO)

Piše Šibenski.hr
7. srpnja 2017. - 16:02

Razmjeri i posljedice požara koji je jutros oko 8 sati buknuo na samom početku Karlovačke ulice u Šibeniku mnogo su ozbiljniji nego što je to u prvi mah pretpostavio šibenski Centar 112 izvjestivši kako je u prizemlju kuće na broju 52. planula kartonska i plastična ambalaža koja je zacrnjela zidove susjedne kuće te da je jedna osoba zatražila liječničku pomoć jer se nagutala dima.

U vatrenoj stihiji koja je znatno oštetila fasadu i zatvore, a zasigurno i najveći dio inventara obiteljske kuće Bralić u čijem se dvorištu i nalazila kartonska i plastična ambalaža za transport voća i povrća, velika materijalna šteta nastala je i na susjednoj kući obitelji Nanjara koja se bavi iznajmljivanjem apartmana.

Upravo su turisti iz Poljske koji su boravili u prizemnom apartmanu i alarmirali vlasnike da je izbio požar i sami se dali u gašenje. Brza intervencija pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Šibenik spasila je od potpunog uništenja obe kuće jer je, kako su nam kazali susjedi, vatra napredovala strahovitom brzinom.

Nakon što su vatrogasci odradili svoj posao, na požarište je izišla policija. U tijeku je očevid, a potom će se utvrditi i nastala šteta.

 

27. lipanj 2024 23:23