StoryEditorOCM
Crna kronikaUhićen meštar prevarant

Uzeo novac, a radove nikad nije napravio: Klijente u Tribunju i Rogoznici ‘preveslao‘ za više od 3500 eura

Piše Šibenski.hr
15. ožujka 2023. - 10:05

U Policijskoj upravi zadarskoj dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom osumnjičenim za ukupno pet prijevara od kojih su dvije na području PU šibensko-kninske, izvijestili su iz šibensko-kninske policije.

- Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni na području PU zadarske u tri navrata dogovorio izvođenje građevinskih radova za koje je unaprijed dobio dio dogovorenog novca, ali radove nikad nije odradio.

Također je na području Tribunja u studenom prošle godine s 51-godišnjakom dogovorio izgradnju zida za što mu je unaprijed isplaćeno 2.000 eura, dok je u prosincu 2022. godine na području Rogoznice s 31-godišnjakom dogovorio žbukanje unutrašnjih i vanjskih zidova za što mu je unaprijed isplaćeno 1.529 eura, ali niti jedni radovi nisu ni započeti, niti na kasnije pozive odrađeni.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

24. rujan 2023 23:48